Rädsla

Jag blir rädd när jag ser hur lång tid sedan det var som jag uppdaterade bloggen: "2 veckor och 5 dagar sedan". Det är ju ovanligt länge. Och det är så onödigt för jag har så mycket roligt att skriva om, att berätta för alla 2 personer som läser min blogg.

Jag har, i samrådan med mycket förnuftiga människor, tillslut insett att även om jag lever mitt liv som jag gör (och vad än vuxenpoäng.com säger om saken) så är jag endast 23 år gammal och inte 37-39 år som man skulle kunna tro.

Jag älskar mitt liv. Älskar min lilla familj, mitt hus, mitt jobb/plugg och mina vänner. Men ibland hade det bara varit så skönt att få ut och bara ha det kul. Att få en paus i alla mina grublerier och "organiseranden". Jag tror inte jag är riktigt redo att endast ha den delen av livet, det har jag gott om tid till att fokusera på senare... när jag väl ÄR 30+.

För att då göra någonting åt detta så valfärdade jag till Malmö för några veckor sedan, där jag och Mli ordnade till en fantastisk utekväll. Middag på Mosaik, drinkar på Harrys, cider/vin på Möllan och ytterligare drinkar + spel på Casino Cosmopol. Allt som allt: en otroligt lyckad tjejkväll!

En vecka senare åkte jag och Lasse in till storstan Hässleholm och åt en underbar middag på Cats restaurang och drinkar på Oscars. Vi avrundade med att införskaffa ett stort antal CSI-DVD boxar för att förgylla våra kvällar i Dybäck. Även detta var en lyckad kväll, med undantag från en hemsk Cosmopolitan som endast smakade ren sprit. Blärk!

Tredje etappen blev nu helgen då Mli kom ner till Dybäck tillsammans med Diva och förgyllde våra dagar. Lasse var utvald till drink-mästare och grill-mästare men det blev inte så mycket av något. Men då kan det bli. Tidigare under dagen fick även både Mli och Lasse uppleva det otroligt häftiga fenomenet: Hörte(klan)fest!!! De kommer vara förstummade i veckor.

Så, alla mina kära vänner och varenda kotte som jag känner, nu vill jag leva loppan så ordna en sjudundrande fest :-D

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej!

Ja, det var ju ett tag sedan man läste något nytt... hihi men jag tror nog att du har mer än bara två läsare... Ha d så bra!

Kram Jenny & co

2008-08-07 @ 19:01:37
URL: http://www.lonewolves.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0