Framtiden

Det är ingen hemlighet att jag älskar mitt jobb. Det värsta är att det inte ens är mitt jobb. Jag är bara timvikarie. En superduperultramegaultra timvikarie som jobbar heltid men ändå. Fortfarande vikarie.


Och en examen måste jag ju ha. Hur enerverande känns det inte att alla mina underbara gymnasiekompisar nu är klara med sina examina? Vissa av dem har till och med arbetat ihop masters. Hur kul känns det att jag nu, efter 3 års studier fortfarande har 4 år kvar? Man borde få ett papper efter studenten där det står: Du vill bli präst! eller Du vill bli kirurg?. Att i 23 år tro att man "vill" bli präst eller sångerska och sen plötsligt inse att det finns någonting som är sjutusansgångers roligare??? Men jag är så glad att ha tre (ja tre!) fina och underbara föräldrar som stöttar och fantastiska vänner som är ett otroligt stöd.


Varje dag så är det en lite gnutta av mig som är rädd för att något ska gå fel. Men den blir mindre och mindre för varje dag.


Telenor...

Hur kan det vara 4 månader och 2 veckor sen jag uppdaterade min blogg? Det är ju helt sjukt. Men jag skyller det hela på att jag inte har haft något internet.

Vet ni hur otroligt svårt det är att få ut ett nytt internetmodem om det man har haft är spårlöst försvunnet?

1. Du måste komma ihåg att ringa till Telenor och anmäla förlusten.
2. Du måste pricka in rätt tillfälle att ringa för att inte ringa samtidigt som resten av svenska folket.
3. Du måste sen ringa till försäkringsbolaget istället, som självklart redan gått för dagen när du väl har kommit så här långt.
4. Du måste prata med världens tråkigaste tant på försäkringsbolaget som bara blankt vägrar förstå hur ett modem bara spårlöst kan försvinna.
5. Du måste ringa och polisanmäla förlusten. Wow hur intelligent Den polisanmälan såg ut. " Försvann när: Vet eg. Försvann hur: Vet ej. Osv. "
6. Du måste vänta 1 vecka på att få hem polisanmälan.
7. Du måste åka till en Telenor butik och faxa polisanmälan till försäkringsbolaget (självklart så glömmer du nu också polisanmälan hos Telenor och måste därför hålla tummarna för att inte behöva upprepa steg 5-7).
8. Du måste vänta på att ärendet blir godkänt av den sura tanten på försäkringsbolaget...
9: Du måste gå till Telenor butiken och nära nog gråta krokodiltårar för att få låna ett lånemodem då din egen leverans fortfarande inte skickats trots att ärendet blev godkänt mer än 1 vecka tidigare.

Och här är jag nu och väntar fortfarande på ett sms om att mitt modem är levererat ska dyka upp i min mobil... suck.

RSS 2.0