Sorgligt nog:

Nu säger jag nu adjö till blogg.se!!! Sedan december 2006 har jag bloggat här på denna fina adress men alla har vi en gräns för hur dåligt ett blogg-verktyge får följa med i den tekniska utvecklingen. Nu är den nådd för mig. Jag kan inte förstå hur svårt det kan vara att fixa en app så att han kan blogga från mobilen. Hur???

Jag fortsätter vidare på:   http://beccinam.wordpress.com och jag hoppas att ni underbara som läser min blogg nu följer med dit och tusen tack för de här (nästan) 5 åren!!! Puss på er!!!

Följ min NYA blogg med Bloglovin

Nya däck och nytt kort!!!

Mhehehehen snälla nån varför kan jag inte längre sova normalt? Somnar 2 på natten och vaknar åtta. Inte pigg men helt omöjligt att somna om. Blä och örk för det! Men har sådana perioder ibland med vet inte varför alls. Weird!

Idag har jag varit mycket duktig och äntligen bytt framdäcken på bilen som enligt proffsen kunde "explodera precis när som helst". Eh... har varit super kul att köra runt med dem den senaste veckan... not! Världens roligaste bäckfirma köpte jag av också.

"Hej jag skulle vilja köpa två nya däck till bilen"
"Det går bra vi har massor"
"Toppen, när kan jag komma?"
"När som helst"
"Bra, vad kommer det kosta förresten?"
"Det kommer kosta lika mycket som förra gången. (Paus) Vad betalade du då?"
"800 kr stycket tror jag"
"Oh nej så mycket kostar det inte, max 625 kr st. Killarna som jobbar för mig måste ha lurat dig och stoppat lite i egen ficka. Förlåt..."

He he...

När jag väl kom dit så visade det sig att jag trots dessa fantastiska instruktioner lyckats komma dit mitt i lunchen... så för att fördriva tiden körde jag upp till gymmet och fixade meddelemskap där! Bara så där. Två härliga tjejer stod i kassan och var så hjälpsamma så. Känns toppen!


Utväxt be gone!

Min utväxt de senaste veckorna har inte varit att leka med kan jag meddela. Många månader sedan jag färgade det och efter att min frissa blev alldeles vit i ansiktet när jag sa att jag brukar färga mitt hår själv så vågade jag ju då INTE göra om detta igen.

Tidigare klippte/färgade jag alltid mig på en viss salong i Malmö men när de hade mage att ta samma pris för en tjej som varit utbildad i tre månader som för de som varit verksamma myyyyycket länge blev det bara "tack, men nej tack". Så nu har jag bytt till Daniella på Larsson & Lange i Lund och hon är bara bäst!

Idag hittade hon perfekta färgen till min råttfärgade utväxt och färgade även mina ögonbryn (vilket jag INTE tänker visa någon bild på förrän de har mattats av en aning... inte van att se mig själv med markerade ögonbryn kan vi lungt kostatera!).

Sjukt snygg i mig färg-i-hårbotten-pose!Färdig!Lunda-trippen avslutades med en härlig lunch med fästmannen (olalalalalalala) och finaste och underbaraste Hilda!

Böcker och byte(?)!

Har så många underbara böcker att läsa just nu! Måste bara försöka läsa så mycket som möjligt innan skolan börjar den 25e. Men det finns så mycket som distraherar: hundarna, vår coola dator, städning, underbara vänner… Hur ska man hinna med allt? Jaja, sen kommer det bli många timmar på tåget varje vecka så lite läsning kommer man väl hinna med förhoppningsvis!

Bloggen kommer, som det ser ut nu, flytta över till wordpress inom en snar framtid. Vad tycker ni om utseendet som det är nu?

http://beccinam.wordpress.com

Awesome Life!

Jaha då har det inte bloggats här på en miljard år... hemskt alltså. Fy tusan vilken synd! Hur bara kunde jag låta allt förfalla på detta makalöst hemska sätt??? Usch usch... he he.

(Fy för vad jag fryser... ska man verkligen behöva elda för värme i augusti??? Hallå? Sommar???)

Sååå... jaha.

100-grymma-dagar-utmning-tjollahejsan gick väl sådär... tappade massa motivation när förkylningen bara fortsatte, fortsatte och fortsatte. Så inga mål och inga priser men jag hade ju redan hunnit vinna ett fantastiskt bra pris i o med träningsdagen med Lina, Robine och Sid (which was wesome!!!) så wuhu!
Men nu kommer jag äntligen få använda mig av all deras kunskap i praktiken med nytt gymkort, ny hälsa (ingen mer förkylning tack!) och ett (kommande) nytt totalt-Rebecca-anpassat-till-100-procent-Kostschema. Kommer bli så sjukt bra. Har ju ett mycket motiverande mål i sikte ;-)

Ska anpassa mitt löpprogram och se hur mycket jag behöver "backa" för att komma ikapp. Himla tur att jag träffar Hilda i morgon så hon kan dela med sig av sin oändliga visdom, muahahahahaha!

By the way: Någon som vet vilken bloggportal som är bäst att byta till från blogg.se för när de vägrar göra en app för att kunna blogga från mobilen så kan de dra till lingonen (...för att de är röda... ni fattar ;-) !

NEWS BY PICS!


Så här söta pojkar kan man vara framtida-ingift-moster till och träffa i England om man har sådan fantastisk tur om jag:Coola byggnader som the Tower of London kan man se om man åker till just London... vilket vi gjorde! Dah! :True love... Awesome!Så här sjukt coola töser kan man få hänga med medans kompisen lagar ens bil!Underbara, älskade vänner! Skål för kärleken!Så här sjukt söt är jag numera.


Äntligen!

Nu äntligen har jag en ordentlig dator som jag kan blogga ifrån igen!!!!
Huuuuurraaaaaaaaa!

RSS 2.0