I'm back

Jag vet, jag vet, jag vet. Jag har varit urusel på att uppdatera min supercoola blogg. Men jag har bara inte haft rätt humör för att kunna få något kreativt babbel ut på "pränt". Så bara för att informera alla att jag fortfarande lever får jag ta och skriva några rader.

Skolan är ooooerhört lugn just nu. Inte någon stress precis. 1-2 sammankomster i veckan och en del halvhjärtat pluggande. Fast nu när Lasse inte är hemma så mycket är det lättare att få pluggandet ur vägen snabbt, så det är kanske därför som den här veckan har känts väldigt lugn. Nu är det dags att fundera över sommaren och vad man ska göra då. Jag har skickat ut en hel del spontanansökningar men om det inte går vägen ligger nu även en ansökan om en hejdlös mängd sommar kurser på studera.nu. Så jag bör få något att göra i sommar i alla fall. *Hoppas Hoppas*. För utställningsmässigt blir det mycket lugnare i sommar än förra. Allt verkar ha samlat sig i Maj redan. Men förhoppningsvis kan det betyda lite svalare väder än mitt i sommaren.

Hundarna har fått vara mer och mer i hundgården nu. Verkar som om de trivs, men det svårt att veta. Allra helst vill de väl ligga i vardagsrummet ovanpå mig, tävlandes om mina, ack så otillräckliga, två händer. Alltid en som blir utan så det gäller att rotera klappningarna på ett rättvist sätt.

Igår kväll var jag nere i Lund och träffade Catherine och Hilda. Vi hade en riktigt trevlig tjejkväll med cider, vin och baccardi breezers... och inte att förglömma hur otroligt nyttiga vi var mat-mässigt: Morot- och Gurkstavar (ja.. och pizza och chips förstås... men hysch hysch...) Mums mums.

I morgon konfirmeras mina underbara konfirmander. Usch vad sorgligt det känns. Hur ska man klara detta år, efter år, efter ååååår? Alla måste helt klart börja i kyrkokören. Definitivt.

RSS 2.0