London, lite religiös planering

Jag och älsklingen åker ju till Newcastle och London om två veckor (Yeay!) och vi har redan det mesta planerat:

Shopping, Tower of London, restaurangbesök, afternoon tea, mer shopping, Wicked och nu tittar jag på att gå i kyrkan på söndagen eftersom vårt flyg inte går hem förrän senare på kvällen.


Brukar försöka gå på en gudstjänst när jag är utomlands för jag tycker det är så spännande att se hur folk firar i andra länder. Sydafrika har än så länge varit mest spännande. Jag var nere tillsammans med familjen men ingen av de andra är speciellt intresserade av kyrkan. Så jag åkte tillsammans med en kvinna ur personalen på hotelet. Var en väldigt häftig upplevelse.


I alla fall så var min första tanke att jag skulle gå till Svenska Kyrkan i London men det är nog mer spännande att gå till en "inhemsk" kyrka. Så jag hittade St Anne's Lutheran Church som ligger 3,2 km från vårt hotel. Blir perfa alltså :-D Ska bli kul!!!

Två små veckor kvar...

Det är 13 dagar kvar på 100-grymma-dagar och jag har lite bittert fått inse att på grund av min dumma förkylning med lungorna som varit som dumma stopklossar så blir det svårt att nå ner till mitt viktmål.

Men jag är inte besviken. Mitt största mål för de här 100 dagarna var att klara av att springa en mil och det har jag klarat av. Lungorna börjar återhämta sig och jag har i veckan som var klarat av att springa 2 små rundor på 2 km resp. 2,5 km utan att det blivit någon ökning i hostmängden. Jag tar det lugnt med upptrappningen men det viktiga är att jag kan springa igen.

Om någon sagt till mig för ett år sedan att jag idag skulle kunna bli deppig över att inte kunna komma ut och springa 2-3 gånger i veckan så skulle jag ge dem adressen till närmaste psyk.akut. Men det är dagens sanning. Bara de två små rundorna förra veckan muntrade upp hela min tillvaro (det och mycket annat trevligt)!

Min plan efter de här 100 dagarna är att fixa ett kostprogram utformat efter mina mål och behov, börja styrketräna och fortsätta med springilingandet (nya kläder ska köpas i London! Yeay!).

Kan vi inte sjunga 703?

Vilken vecka det har varit! Vilka underbara konfirmander, självklart fantasiskta och fabulösa ledare, mysig kursgård, otroligt fint väder... listan kan göras långlånglång!

Vi for i väg till EFS gården i Åsljunga tisdag eftermiddag och kom hem igen lördag eftermiddag. Jag var helt slut kan jag be att få tala om! Nu har jag nog kommit ikapp med sömnen igen för jag sov tre timmar i går eftermiddag och 9 underbara timmar i natt.

Det är verkligen en mycket specielt sak att få möjligheten att åka iväg på läger tillsammans med en konfirmandgrupp. Trots att det är de rara små galna ungdomarna som ska lära sig en massa så kommer man som ledare hem så otroligt mycket rikare på allt möjligt. Underbart!

Nu laddar jag för en veckas dagläger borta i Hästveda och sen är det dags för konfirmantion på söndag... snyft!

Hört på läger: När får vi fritid?, Får man gå och bada?, Vi måste moppa vårt golv! Men vi behöver inte moppa golven. Joooo vi måste!, Tänk om Jesus kommer tillbaks medans vi är på läger?, Vi vill inte sjunga den med Jesus och porlande vatten, Kan vi vara uppe en timme längre ikväll och framför allt: Kan vi sjunga 703?
703 (Ropa till Gud) på engelska, American Idol-style!

RSS 2.0