Vecka 25 är förbi!

Sedan jag skrev för mer än en vecka sedan kan jag inte säga att jag har hunnit med mycket. Eller, det beror faktiskt på hur man ser det. Om vi ser jobb-mässigt så har jag hunnit med väldigt mycket. Den här veckan hade jag ledigt torsdag-fredag, men resten av tiden så har jag arbetat på mitt nya, spännande jobb. Inget av det som händer där är blogg-material men det spelar ingen roll.

Jag saknar hundarna och Lasse jätte mycket. Specielt svårt har det varit nu under veckan då jag sovit många nätter i Dybäck. Värst var nog att jag missade min älsklings födelsedag i igår. Grattis älskling. Vi firar ordentligt i veckan istället!

Jag har återigen lyckats kasta mig in i en bana av framtidstvivel vad gäller yrkes val. När ska detta ta slut? Nu har jag och far min i alla fall utarbetat en vältänkt ett års plan som jag tänker utgå ifrån. Mer om det när det blir aktuelt. Saknar alla fina vänner som jag inte hinner med att hålla kontakt med så bra som innan, men det är fint att veta att ni istället hör av er till mig. Ibland kan det ju kännas att man alltid är den drivande kraften i ett vänskaps-förhållande, men jag är så lycklig över attt ha så fina vänner som är lika gla-a i mig som jag i dem. Ja, de flesta i alla fall. Vissa verkar inte ens veta hur man messar någon på eget bevåg. Sorgligt!

But everyone else: lövlövlöv ya!

På hemmaplan njuter Lasse av sin sista vecka i "frihet". Sen sätter han igång med sitt nya jobb som kommer kräva minst lika mycket tid av honom som mitt gör av mig. Men jag tror att allt kommer flyta på smärtfritt efter den första invänjningstiden. Och Lasse kommer göra ett superjobb på sin nya arbetsplats!

Efterlängtad återkomst

Jaha, då har jag kanske förlorat alla mina trogna läsare nu efter ett så här långt uppehåll. Men så kan det vara ibland, även om det verkar som om uppehållen blir fler och fler för min del.

Nu har jag i alla fall börjat på mitt nya, underbara jobb som jag verkligen tycker är oerhört spännande. Har inte ångrat en dag att jag sökte mig hit, även om det är väldigt långa dagar ibland. Det är mycket därför det inte händer så mycket på varken hemsidan eller här i bloggen. Men jag ska nog kunna hinna med det också, när jag väl lyckas balansera upp min tillvara. Det absolut värsta är att jag inte får möjlighet att träffa Lasse och hundarna så mycket som jag gjort innan. Varje gång jag kör hemmifrån känns det som om hundarna tittar så dömmande på mig "älskar du inte oss längre mamma?" men det är kanske bara i mitt huvud. Lasse däremot tycker nog bara att det är skönt att få vara ifred och ha huset för sig själv. Eller hur älskling?

Min lille kusin tog studenten för några dagar sedan (men det händer så mycket under dagarna nu att det faktiskt känns som om det var minst två veckor sedan(!) även om det var max 5 dagar sedan). Konstigt att det är tre år sedan jag tog studenten. Känns som om även det var mycket längre sen. Men när jag börjar se över vad jag harm åstadkommit de senaste åren så känns det som om det är mer 1 år än 3 år. Men det blir det stor ändring på f o m nu. Jag ska fösöka se till att läsa en del parallelkurser till hösten för att få ut så mycket som möjligt att tiden jag studerar. Nu när jag börjat jobba känns det som om jag har haft sommarlov i 3 år, och det är ju inte heller så bra. Behöver nog mer utmaning! Kanske jag kan få det här och nu i o m min nya sysselsättning. Vem vet. Känns så för tillfället faktiskt!

RSS 2.0