Vecka 5 (18-19): Träning

Vägning idag. Dagen innan och dagen för vägning är alltid lite speciella. Man funderar extra mycket på allt man stoppar i sig och över hur man har skött sig i veckan som gått. Den här vecka känner jag att jag lyckats ta mig tillbaks till den där motiverade platsen där allt flyter på så bra. Otroligt vilken effekt känslan av att känna sig inspirerad och såklart motiverad har. Allt blir så mycket lättare.


VECKANS TRÄNING:


2 löppass á 5 km (36,37 min resp 37,11 min)

3 cykel pass á 18,8 mil, 0,5 mil och 0,6 mil.

Promenader på totalt 1 mil ( ← inte bra alls men ibland blir det så antar jag)


Löpningen: Det är en helt fantastisk känsla att kunna springa 5 km nu utan att stanna. Första gången jag gav mig ut och sprang var den 15 mars och efter att då endast ha kunnat springa i 2 minuter innan jag var tvungen att stanna springer jag nu i runt 37 minuter non-stop. 10 st löprundor tog det mig att nå dit under 1,5 månad.


Nu har jag gjort upp ett program för att kunna springa milen och jag tror att det kommer bli en betydlgt svårare utmaning. Det är även ett av mina mål för mina 100-dagar så det är bara att arbeta på. 18 juni är det dags för Malmö Milen så tills dess har jag att göra.


Idag ska jag försöka mig på att springa 6 kilometer!!! Scary!


Cyklingen: Jag hämtade äntligen hem min cykel för någon vecka sedan efter att den bott hos en kompis i nästan ett år. Dum nog så gav jag mig ut på en 1,8 mils tur första dagen vilket gav sådana hemska smärtupplevelser att jag aldrig ville cykla igen. Men älsklingen min övertalade mig om att det bara är att vänja rumpan så ska det säkert gå vägen. Så jag börjar med att öka upp en kilometer per pass, 3-4 pass i veckan, så får vi se vart det leder!


Allt som allt så känner jag mig nöjd med hur den här veckan har gått. Jag börjar komma ikapp mig själv i hjärnan igen och komma igenom den där väggen som bara stod där och hånade mig. Bye bye tvivel och berg, nu går det utför!!!


Kommentarer
Postat av: n00bis

Lycka till på 6 km rundan =)

2011-05-12 @ 11:03:26
URL: http://overviktig.blogspot.com/
Postat av: Cillan

Shit vad coolt det måste kännas att gå från 2 minuter till 37 minuter. Lycka till med 6 km. :)

2011-05-13 @ 01:03:33
URL: http://fettillhet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0