Tävlingsvist och puckoförkylning!

Nu är jag så trött på den här förkylningen att jag blir galen. Idag hindrade den mig från att springa Malmö Milen, till och med att gå den, för det river så grymt i lungorna. Så nu är jag färdig med det här tycker jag. Ge dig nu dumma, korkade, puckoförkylning.

Jag har inte kunnat vara ute och springa på två veckor nu och det märks verkligen på mitt humör, på vågen och i allt. Hade aldrig kunnat tro att det skulle göra sådan skillnad men jag antar att efter tre månader ha kroppen vant sig vid det och tycker inte att det är kul att vara utan det. Jag hoppas verkligen att att jag får bli frisk snart nu. Har fyra fullproppade veckor framöver innan vi åker till London och jag vill inte slösa dem på mer förkylning utan jag vill göra allt för att ha kul OCH kämpa bort några centimetrar för att vara ännu hetare inför Englandsresan.

Resan till England sammanfaller ungefär med slutet på 100-grymma dagar tävlingen också (vi åker två dagar senare) så det blir till att kämpa. Kommer nog inte ner till mitt viktmål som jag hade från början men jag har verkligen förändrats på andra sätt och det är det viktigast för mig. 29 dagar kvar. Yeay!

Ytterligare ett steg i rätt riktning tog jag tillsammans med Robine, Lina, Sid och de fyra andra vinnarna av En träningsdag för nybörjare med Hundra Grymma Dagar. Trots att förkylningen var hundra 100%igt jobbig just då fick jag fantastiskt mycket ut av den dagen. Den enda downern var att jag hade velat få chans att testa att träna ”på riktigt” med Lina. Men efter att ha blivit så inspirerad av den här dagen kommer jag sätta igång med gymträning efter att jag och Boyfriend kommit hem från England så det kanske kommer möjligheter till att göra det någon gång i framtiden!!!

Ja… jag skulle kunna skriva massor om den dagen men jag nöjer jag mig att säga ett otroligt stort tack till alla som gjorde dagen helt grymt fantastiskt! Så även om det är 1 vecka sent:

TACK!!!


Sommarträff med vovvarna i Hovdala!

Nyss hemkommen efter en underbar dag i solen, brisen och lite i vattnet tillsammans med massa underbara siberian husky-människor (och även lite andra hundraser :-D) i Hovdala-rastgård med omgivning. Hundarna är nu helt slut och ligger och gottar sig här i lägenheten. Och det har de allt förtjänat efter deras superbusande idag.

Pojken min är också helt slut och ligger och snarkar i sängen. (Vilar väl upp sig inför kvällen antar jag!)

Lägger upp några mycket fina bilder på mina söta vovvar från idag tagna av John Friberg (titta in där för ännu fler underbara bilder!).

Tack alla för en superdag!!!


En ny människa

Lina skrev för ett litet tag sedan om att man ska våga ta tag i sådant som han inte alls vill men egentligen måste. Oj vad jag gjorde den här veckan. Och med fantastiskt resultat! Är fabulycklig! Mer om det... om ett bra tag framöver :-D


Men det absolut mest underbara just nu är att igår föddes min lilla guddotter. Hon är helt underbar (enligt bild i alla fall men eftersom hennes föräldrar är så fina och bäst kan hon ju inte bli annat!) och jag hoppas att få träffa henne snart. Otroligt vad livet är fullt av underverk!


Det blev ingen “avrapportering” den här veckan utan kör dubbelt upp nästa torsdag. Allt är helt underbart här hemma.


RSS 2.0