Hårfärgning inför skolstarten

Hårfärgning på G. Blev rött igen. Funderade en stund på blont men näpp, trivs bra som rödhårig så jag fortsätter en stund till med det :-D.


image161

Tapeter

Nu har jag minskat ner urvalet av tapeter till två stycken olika, det är samma mönster men olika färg.

   image158     image159

Jag har till 99 % bestämt mig för att det ska bli den rosa. Jag ville bara visa hur snygg den turkosa är :-D

Här är en bild på tapeten på en hel vägg:

image160

Nu är det inte tänkt att det ska vara sådan tapet i ett helt rum såklart. Det ska bara vara på 1 vägg i gäst rummet. De andra väggarna ska vara i en, förmodligen, ljusrosa matchande färg för att "lugna ner" intrycket av tapeten en smula. Detta är ett vågat projekt som kan gå totalt åt skogen men vi får väl hoppas på det bästa.

På måndag börjar vi packa :-D

Sex års utbildning kvar!

Jag har hela tiden känt det som om det är någonting som inte stämmer med det som jag har läst om teologi-utbildningen. Idag kom jag på vad det var som var fel: det fattas ju ett helt år! Enligt CTR så är programmet på 180 hp = 30 hp per termin ' 6 = bara 3 år? Jag fick naturligtvis börja luska och hittade precis det som jag ville/inte ville hitta. På grund av hela härliga Bolonga processen så har den yrkesexaminan som innan var på 4 år tagits bort eftersom att alla utbildningar måste vara exakta. Engligt nya systemet ska en blivande präst ha läst 300 hp = 5 år på universitetet i normal lästakt.

Jaha. Som tur är så såg jag att pastoralinstitutet minskat sin utbildning från 1 år till ett halvår. Alltid nått! Men det blir ändå en plugg tid på 6 år i stället för de 5 år - 5,5 år som jag hade räknat med. Får se om man kanske kan läsa några kurser parallet. Man vet aldrig!

Ateism

Jag är mycket förtjust i min nyss båbörjade kursbok: Christianity, An Introduction - Alister E. McGrath. Den är mycket lättläst. Då menar jag inte språkmässigt utan den är så oerhört fängslande med alla idéer som den tar upp. Många saker som man själv har tänkt men inte kunnat formulera på ett vettigt sätt. Som detta:

"In the end, according to Pascal [ Blaise Pascal, 1623 - 1662 ], you cannot argue someone into the kingdom of God. The existance of God is not something that can be proved. Equally, it is not something that can be disproved. It is easy to overlook the fact that atheism is also a faith. An atheist belives that there is no God. This belief, however, is just as difficult to prove as the Christian belief that there is indeed a God."


När Rebecca pluggar...

...sover hunden under sängen...

image154

...eller pockar på uppmärksamhet!

image155

Fixar mat... underbart.

Jag tror att jag tycker mindre och mindre om att laga mat för varje gång jag gör det. Det är för att jag har så mycket som ska fixas att jag inte har tid att hitta på roliga maträtter och det gör matlagningen så extremt enformig och tråkig. Fast, egentligen är det väl handlandet som är det som är tråkigast av allt! Det är så tråkigt och gör mig så trött att det gör den närmaste timmen efter att jag varit och handlat närmast olidlig! Jag försöker få Lasse att komma med ibland men han undslipper alltid... attans.

Dock ska det bli roligt f o m måndag nästa vecka då jag kör igång med min atkins igen. Jag har inte gått upp mina fem kg som jag gick ner fram till för 2 veckor sedan och de ska inte komma tillbaks heller. Men man måste få tid till annat också. Men nu är jag snart på G igen. Mer om det nästa vecka! (Då börjar även skolan igen! Jiippiiiieeee!!!).

Jaha vad har vi gjort idag då...

Vad har hänt idag? En massa spännande saker jag jag tala om! Jag har pluggat en massa, tvättat, varit ute med hundarna, lagat varma mackor, pratat med Frida i tele, handlat hundsaker med Bella, badat Marco och umgåts pyttelite med Lasse ( :-( ). En otroligt spännande dag alltså. Ja ja, har väl kanske haft mer fartfyllda dagar. Men jag har i alla fall fått tvättat 3 maskiner (om med våra urdåliga maskiner här nere är det myyyycket!), och det var ju bra gjort av mig. Och att bada Marco fanns det lixom inget alternativ till eftersom vi ska till Skurups inoff. i morgon. Ska bli kul: Bella ska dit med Malee också. Wuhu. Ska bli kul att se hur det går för våra små/stora monster.


Att flytta...

Gubbarna och Gummorna här på gården kommer att sakna vovvarna när vi flyttar. De är så oerhört förtjusta i dem, speciellt Marco för han har så otroligt bråttom fram till dem så snart han ser dem.

Känns lite dubbelt att flytta. Vi flyttar ju inte för att vi inte trivs här. Vi trivs ju jätte bra i den här lägenheten och har gjort sedan första stund. Men hundarna och längtan efter en mer passande hemvist för dem är starkare än tycket för vår nuvarande lägenhet. Det är mycket vi ska göra i det nya huset, och jag ser verkligen fram emot det. Men jag tror egentligen att jag gillar att flytta.

Jag flyttade hemifrån för tre år sedan. Sedan flyttade jag ihop med Lasse för två år sedan. Och för ett år sedan flyttade vi hit och nu flyttar vi igen! En gång om året! Yes!Uppdaterat!

Lägenheten såld! Flytt blir mellan den 11 September och den 21 September!!!

image153

Rusningstrafik till hundrastgården!

Idag gick vi upp tidigt. Redan klockan åtta. Verkligen inte min stil på något sätt. Men jag hade bestämt träff med Petra i hundrastgården kl nio, och eftersom mitt hår såg ut att ha badat i olja var jag tvungen att ta en dusch innan jag vågade mig ut i verkligheten. Därav den olidligt tidiga uppstigningen.

Allt var jätte trevlig med Peta och hundarna som vanligt. Ja, förutom att hatt-damen kom mot slutet. Iiiieee... vissa människor borde verkligen inte få lov att ha hund, eller att få prata med folk överhuvudtaget!!!

image146   image147
Marco                                                  Adam

image148
Hugo

image149   image150
Elvis                                                       Rebecca

image151
Adam, Petra och Marco


Överraskning!

Mailade igår till det företag som vi bestämt oss för att köpa hundgårdarna till nya huset av, och nu i eftermiddag så ringde han upp mig. Vi samtalade först om hundgårdarna och vad våra behov var, och sedan så nämnde jag att vi ska sätta nät runt hela tomten och att även om det är billigare än trästaket så hamnar vi ändå på höga summor för en färdig inhägnad.

Då visade det sig att han, mannen jag talade med, även säljer nät till höga höjder. Vi räknade lite på det och det blev en helt annan summa än allt annat vi räknat på. Fantastiskt! Det som är lite oklart fortfarande är själva stolparna, men när hundgårdarna lämnas av så ska han ta sig en titt på det befintliga nerjutna systemet och kolla vad vi behöver. Äntligen bra nyheter vad gäller staketet!!!

Det var en mycket trevlig överraskning!!!


Husplanerna har satt igång på nytt!

Den senaste veckan har varit relativt lugn vad gäller husplanering. När allt var klart inför husköpet i pappersväg tror jag att jag och Lasse hade en tyst överenskommelse att inte prata för mycket om det... i alla fall inte på ett litet tag.

Idag har det i alla fall satt igång igen, och nu är det tusen gånger värre. Först åkte vi till Bauhause och undersökte badrumsinredning och kom ganska snabbt fram till att deras saker kostade mer än vad designen var värd! Redan smått trötta i fötterna, efter att redan ha vandrat runt en stund i ny öppnade djurbutiken Arken, vandrade vi bortåt K-rauta (eller något sådant...). Vår plan här var att undersöka priset på vårt planerade staket. Det låg ungefär där vi hade tänkt oss för hela kalaset, dock verkade det mindre troligt att få tag i allt virke så snart som vi behöver. Så vi har fått tänka om en smula, men det kommer bli bra i slutändan i alla fall. Det viktigaste är helt klart att få upp ett avgränsande skydd på minst 1800 mm högt så att våra älskade vovvar absolut inte kan försvinna på något håll. Klart vi ska ha hundgårdar också, men det är ju roligt om de kan springa fritt på hela tomten. Vad är meningen med att flytta ut på landet annars???

I morgon ska jag till Beijers bygg och få någon att lyssna på mig, trots att jag bara är en brud. Sedan får jag ta och sticka ut till Hornbach en sväng också och kolla deras priser på alla olika badrumssaker. Kan bli kul, dock innebär det ännu mer ont i fötterna. Blärk!


Hörtefest 2007

Min farmor har 12 syskon!

Min pappa har därmed en massa kusiner, och jag har en enorm mängd med näst kusiner som jag inte har den minsta koll på, förutom några utvalda Höllviken/Växjöbor. Ungefär vart tredje år så anordnas det en stor Hörte-klan-fest. Det brukar vanligtvis vara tre par som håller i det, vara av ett är ett där det ingår ett av syskonen från Hörte.

Du brukar vara mycket trevligt och så var det även igår.

Det äts mat, dricks drycker, sjungs, spexas, leks och busas en massor. Och naturligtvis är det en massa nyheter som måste uppdateras. Alla i generationerna över en själv vill ju veta allt om vad man sysslar med för tillfället. Så är det ju! Som vanligt tycker ju folk att det är konstigt att jag inte vill arbeta med sång i framtiden. Och visst, det hade nog kunnat vara otroligt spännande och är en fantastisk dröm men jag tror inte att jag har den energin att jobba så mycket för något som i slutändan bara blir ett jobb. Då börjar jag hellre ta lektioner igen och uppträder på amatörteatrar och spex istället!

En extra grej som var rolig var att ett par hade med sig två stycken Shibor från Chonix kennel, som tydligen ligger i Malmö. Vet inte hur jag har kunnat missa det!!! Ska definitivt titta in där!

The Other Boleyn Girl - Movie

Titta titta titta vad jag upptäckte, så här halv ett på natten!!! Ännu en Tudor film! Hurra!!!

image143

image144

http://www.imdb.com/title/tt0467200/

Hönsfest på Elisetorp!

Igår hade vi en liten trevlig tjejkväll här hemma! Lasse var glad att han kunde rymma till jobbet innan, som han utryckte det, lägenheten förvandlades till en "jäkla hönsgård". Strunt prat säger jag bara! Tror minnsan inte att vi sa en enda sak som inte var extremt nödvändig och genomtänkt på hela kvällen.

Kvällen skulle först bara innebära att jag och Emelie skulle dricka lite vin tillsammans. Sedan pratade jag med Stéphanie och hon skulle, hör och häpna (!), inte jobba  på fredagkvällen. Så jag frågade om hon ville joina oss och det ville hon. När det nu ändå blev lite mer folk så tänkte jag att ingen tjejkväll är ju kompett utan Frida. Så nu var vi ett gäng på fyra. Iréne och Angelica hade redan åkt upp till Norrköping inför dagens hundutställning så det var lite svårt för dem att komma. Och andra som jag hade velat fråga är det inte lönt p g a korkade anledningar. Vi blev fem stycken allt som allt då även lillasyster Bella anslötsig till tjejfesttruppen!

Vi åt mat, spelade spel, drack lite vin/cider, pratade en maaassa och sjöng karaoke, När Emelie och Bella stämde upp till sång stack Adam in huvudet under soffan i protest! Lilla gubben :-(

Stéphanie bröt upp först då hon skulle upp och jobba tidigt idag. Fick ett ursnuggt armband av henne som jag burit hela dagen idag. Hon köpte det i Indien när hon var där nu i sommar. Fantastiskt snyggt!!!

Resterande skara höll ut i två timmar till innan tröttheten slog till igen (förutom hos Frida, som nog borde ha varit tröttast av oss alla!). Emelie och Bella delade taxi hem då de nästan är grannar numera. Systramin har stulit min granne! Grr!

Frida och jag tågade iväg till tåget (haha) tillsammans med våra fyra vargar. Allt gick mycket smidigt och trots festivalpådraget i Malmö lyckades Frida få plats på tåget till Lund, wow!

Någonting mycket mystiskt inträffade dock mellan mitt hus och det tillfälle då Frida klev på tåget: När jag kom hem upptäckte jag att hundarna var förfärligt sotiga på alla vita delar, och när jag kom in i badrummet upptäckte jag förskräckt att jag själv var lika sotig och solkig. Hur hade detta gått till? Dock tänkte jag inte så mycket mer på det (sängen lockade!) så jag tvagade mitt svarta ansikte och skrubbade händerna och soooov. Idag ringe Frida och frågade lite konfunderat om jag varit alldeles svart när jag kom hem? Hon hade då nämligen blivit lika nersmutsad som jag, men ingen av oss har den minsta aning och HUR vi och tillhörande hundar blivit så otroligt lortiga!!! Myyystiskt!

Allt som allt var det en jätte trevlig kväll. Får vi ta och göra om snart, eller hur???


Vacker bild på mig och stora killen Adam


image140

Blandade Roliga Test

Which Sex and the City Character Are You?

You are Carrie. You know what you want out of a relationship and you're not afraid to keep moving until you get it. Wit and charm are your biggest turn-ons, and you like guys who appreciate you for your mind as much as your body. You have fun playing the dating game, but secretly you just can't wait to find the guy who sweeps you off your feet and carries you into the sunset.
Find Your Character @ BrainFall.com

Which Disney Princess Are You?

You are Pocahontas. You defy convention and sometimes do what is considered taboo. Unfortunately, others do not always appreciate your differences, so it's good that you are so strong-willed. You are loyal and you believe in fate. Your true love will find you one day.
Find Your Character @ BrainFall.com

Which Disney Villain Are You?

You are Lady Tremaine. You're the evil stepmother little girls have nightmares about. Hooray for you, who helped kids learn to love their birth parents and do everything possible to avoid stepparents. Next time, though, be careful not to get in between a girl and her dreams.
Find Your Character @ BrainFall.com

Which Harry Potter Character Are You?

You are part Ron. You're the typical sidekick. Sometimes you get jealous of your more popular friends, but that's only because you don't how much work it is to be in the spotlight.
You are part Hermione. You're a bookworm always in search of answers. When pressed, however, you can always be counted on to put away the books and help your friends.
Find Your Character @ BrainFall.com

Which Friends Character Are You?

You are Monica. You have a go-all-out nature. Your friends better watch out, because you play to win. Also, when it comes to order and cleanliness, you're a bit obsessive compulsive. Your best trait, however, is your thoughtfulness. You go to great lengths to care for your friends.
Find Your Character @ BrainFall.com

Morgon beslut

Natruligtvis är det dåligt väder idag! Den enda dagen jag faktiskt velat att det ska vara bra väder hela den här dumma sommaren: och så är det grått och kallt? Så väldans orättvist.

Ska ut till Angelica och bada med hundarna i Sövdesjön, men hur kul är det när det är iskallt i vattnet??? Tur att jag har spårlinorna så jag kan låta vovvarna springa i vattnet utan att behöva bli sönderfrusen själv. Hoppas bara att där inte är någon algblommning. Då får hundarna gott hålla sig från vattnet!!!

Jag funderar för tillfället på om jag ska ta och bege mig ut tillsammans med hundarna på en långrunda runt möllan. Är relativt tidigt uppe i alla fall... och nu när vädret ändå inte är för varmt för att gå en lång promenad. Men samtidigt... låååångt. Och det finns ju alltid alternativet att gå till hundrastgården i stället och hoppas på att där är några andra trevliga hundmänniskor/hundar.

Vi får se hur vi gör. Kan ju gå vägen förbi hundrastgården och se om där är några individer. Om inte kan vi bege oss ut på "rundan".

Skola i höst

Det var med en oerhörd lättnad jag idag läste ett mail skickat från studievägledaren på CTR i vilket det stod att bara jag skickar in en efter anmälan till teologi-programmet så ordnar hon resten. Jag har sökt engelska fortsättningskurs som första val och eftersom att jag har kommit in på det så har alla mina andra alternativ sökts. Inte så bra när man i Juni månad inser att man gjort fel val och egentligen vill komma in på sitt andra val. Tack och lov att de kunde ordna det hela på CTR. Är så otroligt lättad att jag knappt vet vad jag ska göra av med all den energi som innan gått åt att oroa sig för utbildningen och som nu "blir över". Ja ja, jag får använda den till att oroa mig för om jag har valt rätt och om detta verkligen är vad jag vill göra istället.

Valet är så svårt. De ligger så nära varandra mina två val, och ändå så långt borta. Men de ligger nära "mitt hjärta" båda två. Herregud, jag hoppas verkligen att det är rätt val jag gör. I detta yrke kan jag få göra allt jag vill, i det andra, ja, jag tror inte att där är samma möjlighet. Det känns som en "fulare" och mer "tävlingsinriktad" värld.

Detta kommer bli bra. Det känns så tryggt inom mig. Som om jag äntligen kan luta mig tillbaks och plugga med ett mål. Fast, det är ju också lite sorgligt... det är ett slut på pluggandet. Hade jag fått hade jag "pluggat" resten av livet. Jag älskar att plugga! I alla fall sedan jag slutade IB :-P

Internationell Utställning Ronneby 12 Augusti

Oj vilken rolig helg det varit!!!

I lördags så hämtade jag Lasse efter att han slutat jobba i Malmö. Efter att ha fixat några saker i Malmö (bl a köpt tält) så satte vi av mot Ronneby. Lasse hade inte sovit mycket under natte så han spenderade den större delen av bilfärden upp med att ligga och snarka, faktiskt på min begäran. Under tiden lyssnade jag på min ny införskaffade CD-bok Eragon. Såg filmen för någon vecka sedan och jag fick känslan av att hela storyn var snabbspolad. Oj vad rätt jag hade! Nu när jag har börjat lyssna på CD boken så upptäcker jag att jag har rätt. Det är så otroligt mycket mer i boken än vad det var med i filmen. Kul!!!

Vi stannade hos Lasses pappa (B) i Ronneby under natten. Det var verkligen jätte skönt att inte behöva köra upp tidigt på morgonen i söndags utan behövde inte gå upp förän halv sju (istället för klockan fyra). Mina nybadade hundar blev totalt ner dammade nere på gården där vi först träffade B. Men som tur är så föll det ganska enkelt av när jag klappade dem.

Så på söndagen så åkte vi till utställningen i Ronneby. Efter en väntan på 1 timme så var det dags. Även om det är tråkigt att gå upp tidigt så är det ganska skönt att veta precis när man ska in i ringen istället för att bara vänta, vänta och vänta... Marco och jag var först in i ringen. Vi fick springa ett varv, sedan fram och tillbaks. Domaren tryckte och kollade lite på honom och sedan fick vi pris som BIR-valp med HP. Wuhu! Snabbt, snabbt ut ur ringen och byta hund och byta nummerlapp. Naturligtvis tog det lite för lång tid eftersom jag är så klumpig, men tack vare att Lasse var med så gick det relativt smärt fritt ändå.

Adam tävlade i sin klass tilsammans med sina syskon Kenzo och Falco, och naturligtvis även Fridas Oscar. Jag blev så glad när Adam fick en kvalitets ett och äntligen vårt efterlängtade CK!!! Jippie!!! När jag hörde domaren prata med ringsekreteraren och att hon sa "2 CK, och ett HP" (Adam var 2:a i klassen efter Oscar), så ville jag redan då börja hoppa och skutta, men fick behärska mig tills det blev "officielt". Så roligt! För första gången fick vi tävla i Bästa Hanhunds konkurancen och där slutade vi som 2 a. Oscar blev Bästa hane 1:a. Då både Oscar och Adam är juniorer så fick ingen av dem CACIB:et utan det gick till bästa hanhunds 3:an. Men Adam blev i alla fall 2:a i den tävlan, hurra!!! Det kändes som om han fått 5 Cert och 17 CACIB och inte "bara" ett CK. Hihi.

Bästa tik blev Irénes Happy och hon fortsatt även vidare och blev BIR. Frida och Oscar plockade därmed BIM:et. Detta var nog även Oscars 3:e cert, om jag inte minns fel... :-D. Och Happys 3:e BIR!

Under eftermiddagen hade vi fyra (Jag, Lasse, Frida och Irre) + hundarna mycket trevligt i den brännande solen tills det var dags för final tävlingarna. Tyvärr hade jag inte jobbat tillräckligt mycket med Marcoi under väntan så han var rent tokig i BIS-valp finalen. Han kunde inte på något sätt förstå varför han inte fick leka med alla de andra tokroliga valparna. Varför var mamma en så tråkig tant för???

Bättre lycka nästa gång helt enkelt, hihi.

Allt som allt en fantastiskt rolig helg med allt man kan kräva i "rolighets-väg". Att Lasse dessutom var med förhöjde det hela ofantligt. Är så kul att kunna dela det som jag tycker är så roligt med den man älskar!

Nu har vi två veckors pause med sedan är det dags för  tre utställningar tre helger i rad. Jag är därför glad att det inte blev något Norrköping/Nyköping för mig den här gången. Då hade det blivit 5 helger i rad, Ronneby inräknad. 6 utställningar på 5 helger? No no no... :-D

Nästa stop: Skurup med Marco. Adam får också följa med för Lasse ska nog fixa iordning i köket med lister och annat tråkigt :-D

image138

image139

Weekend i Ronneby

Ännu en rolig helg har börjat! Ja, de här första timmarna på lördagen är väl inte så våldsamt roliga för det är mest små sysslor, packning och dammsugning som ska fixas. Men klockan ett ska jag hämta Lasse på jobbet och därfrån åker vi upp till Blekinge. Vi ska ha en trevlig dag i Ronneby och till kvällen ska vi träffa Lasses pappa.

I morgon är det utställning som gäller! Både Adam och Marco den här gången, blir snabba ryck, men kul ska det bli. Jag hoppas att Lasse kan hjälpa lite och ha Adam beredd när jag är klar i ringen med Adam. Marco har startnumme 1 och Adam har startnummer 2. IIiiieeee....! Men det ska bli kul. Det är inte "samma hundar" som alltid den här gången så det blir lite annorlunda. Hade varit så roligt om Adam hade kunnat få ett CK den här gången... men kanske även denna domare tycker att han ser ut som en Alaskan Malamute (?). Ska satsa på att ta många, många bilder den här gången. Har varit lite dåligt med det den senaste tiden.Men som sagt, ändring ska det bli!

Det är jätte kul att Lasse kommer med upp också. Visst, jag vet att det är mest för att det är i Ronneby och att han har många vänner där. Men det är kul för mig att han följer med på något som är viktigt för mig. Eller ja, kul för mig i alla fall. Hur viktigt det är är väl diskuterbart.

Den här gången blir det "alla" Adams syskon i klassen, alla två som bor i Skåne och är aktiva på utställningar i alla fall :-P. Ska bli kul att se dem tillsammans igen!!!!! Det var ett tag sedan.

Oj vad roligt det ska bli!!!

Marco är ensam i sin valp-klass (kan inte fatta att han fortfarande går som valp: han är ju en bjässe redan!), så vad vi hoppas på där är ett HP. För då blir det en lång dag, tihi!

Bröllop: Sara och Joakim

I lördags så var vi, jag och Lasse, på min kusin Joakims bröllopsdag.  Han gifte sig med sin underbara Sara från "the States". Så som jag har jag har förstått det så träffades de för 4 år sedan på ett annat bröllop i Indiana, U.S. (Stödjer verkligen "myten" om att att många träffar sin tillkommande på böllop, eller hur?).

De var båda två otroligt vackra. Sara såg så lycklig ut när hon skuttade ner för altargången (ja, hon skuttade verkligen). Och Joakim, ja, jag har inte sett en gladare brudgum :-D

Två fina bilder från dagen, tagna av min syster Bella:

image128

image129

Fredag, bröllop och fantastisk mat i Bjärnum.

Idag kom jag upp tidigt! Dock inte av egen vilja utan för att klockan halv nio låg rara Lasse fortfarande och sussade bredvid mig. Vilket inte hade varit någon större katastrof OM det nu inte varit så att han ska vara på jobbet tio i nio. Så upp-upp-upp ur sängen, ut med hundarna till bilen, köra-köra-köra och överaskande nog så var vi framme redan fem i nio. Myckvt imponerande hur snabbt man kan få på sig kläder och ta sig till bilen när man verkligen måste.

Inte för att Lasse brukar försova sig, men han har gått från 25 till 200 % i arbetsinsatts och i natt blev det väl bara 3-4 timmars sömn. Men, egentligen skulle det ju inte vara så många timmar. Det skulle ju vara 1 timme mindre :-P Men jag gillar honom ändå. Han är så duktig som jobbar så mycket.

I morgon ska vi på bröllop! Min kusin Joakim ska gifta sig med sin Sarah. Det ska bli jätte trevlig. Ska bli sång också, "When I fall in love". Tillslut så fick jag tag i organisten och tillslut  fick jag övat så att jag kan vara duktig i morgon. Idag ska jag ut och fixa en kjol, skor, smycken, sjal och andra små saker. Men det ska också bli kul.

Igår lämnade jag hundarna hos mamma under kvällen igår. Det var hemskt hur mycket jag saknade dem. Men jag hade jätte trevligt upp i Bjärnum med fantastiskt god mat!!! Det var längesedan jag åt så gott och så mättande. Mumsmums!!!! Lisette är en fantastisk kock!!!

Lista från Lisette

1. När gick du upp idag?
10:00 
2. Diamanter eller pärlor?
Pärlor
3. Senaste filmen du såg på bio?
Ingen aning... det var evigheter sedan jag var på bio. Men ska
4. Vilka program ser du på TV?
So you think you can dance, Daybreak (oki, det är slut nu men oj vad grymt bra det var!)
5 . Vad åt du till frukost?
En mycket god Atkins-bar.
6. Vad är ditt mellannamn?
Anna Nancy
7. Vad är din favoritmat?
Tacos
8. Vilken mat gillar du inte?
Stuvad Spenat
9. Favoritchips?
Natcho Chips
10. Vilken är din favorit CD för tillfället?
Ja, alltså, den CD jag lyssnar på för tillfället är om Brittisk Historia. Hur bra som helst! Tack för lånet pappa!
11. Vilken bil kör du?
Peagout 307 SW
12. Favoritmacka?
Äter inte bröd längre, tack vare Lisette :-P
13. Vilket karaktärsdrag kan du inte med?
Homofobi... jag förstår det bara inte?
14. Vilka är dina favoritkläder?
Kjol och någon nyköpt tröja från Kapp Ahl
15. Om du fick åka vart du ville på semester?
London
16. Favoritklädmärke?
Vila
17. Var vill du dra dig tillbaka?
Kanske Engelska landsbyggden i en stuga med klängväxter och stor men överväxt trädgård.
18. Favorittid på dagen?
Oj... kan inte svara på det för jag vet inte.
19. Var är du född?
Trelleborg BB
20. Vilken är din favoritsport att se på?
Friidrott och Konståkning
21. Coca Cola eller Pepsi?
Coca cola light
22. Fotboll eller ishockey
Ishockey
23. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Nattuggla... typ.
24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr, fast har inga naglar.
25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Jag väntar på Buffy på posten! Yeah! Och snart ska vi flytta... på tisdag är det besiktning!
26. Vad ville du bli när du va liten?
Musikalartist
27. Bästa barndomsminnet?
Oj, vet inte. Hade en mycket fin barndom.
28. Varit i Afrika?
Jepp, både i Syd Afrika och i Egypten.
29. Nånsin rullat in nån i toapapper?
Nej
30. Varit med om en bilolycka?
Nej
31. Favoritrestaurant?
Indian Side på Lilla torg i Malmö.
32. Favoritblommor?
Rosor... dahh...
33. Favorit snabbmatsrestaurant?
BK
34. Har du sovit naken?
Ja
35. Äger du en cykel?
Ja
36. Vem fick du senaste mailet från?
Bokus
37. På vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Ikea
38. Läggdags?
Beror på. Först ser vi/jag Bones på tvn, sedan går vi vår runda med hundarna och efteråt så är det läggdags.
39. Senaste personen du delade en middag med?
Med min Lasse.
40. Vad lyssnar du på just nu?
Buffy
41. Favoritfärg?
Turkos
42. Hur många tatueringar har du?
Inga, Lasse har tillräckligt för oss båda.

Ja, det var lite svar på onödiga frågot... men det är roligt att svar på dem :-D

RSS 2.0